Een paar mooie woorden van bijzondere mensen....

+

Binnen een streng letter-esthetisch kader toch speels en origineel, waardoor de schoonheid van het letterbeeld en -type, bladspiegel etc. extra tot uitdrukking worden gebracht in een immer stabiel evenwicht.

+

Het werk kenmerkt zich door een speels spanningsveld tussen vorm, kleur, strakke belijning en typografie. Een goed gevoel voor klassieke verhoudingen en een eigentijdse invulling van typografische vraagstukken.

+

Andrea’s werk straalt aandacht uit.
Niks geen glad design,
niks geen gelikte snel ogende praatjesmakerij,
geen coole grafics,
niks van dat alles.
Wel: aandacht,
verrassend warm
bijzonder in formaat
bijzonder in materiaal gebruik,in combinaties van materialen,in combinaties van technieken,in lettertype,in papierkeuze...
Andrea’s werk straalt aandacht uit.

+

...het is heel open, intelligent en toegankelijk
...een aanstekelijk optimisme straalt ervan af
...het ziet er telkens uit alsof je de opdrachtgever een cadeautje wil geven
...de typografie is fijnzinnig, poëtisch zelfs, en vooral helder
...je gebruikt subtiele kleurstellingen en functioneel wit
...en er zitten slimme ideeën in.

+

Typografisch, helder, eenvoud, origineel, conceptueel, herkenbaar door eigen stijl. Deze eigen stijl zou ik omschrijven als helder, persoonlijk. Treffend weergeven op een ‘emotionele’ wijze wat de sfeer, uitstraling, kern van de opdrachtgever is. Vrouwelijk is je werk ook.....wat jouw werk onderscheidt van ander werk is dat het duidelijk met bezieling gemaakt is. Dat je betrokken bent bij je opdrachtgever, de essentie kunt vinden van wat er gecommuniceerd moet worden en dit in beeld kunt vertalen. Dit doe je op een eigen wijze, herkenbaar door prachtig beeld, zuivere typografie........ dit is in balans en versterkt elkaar. Poëtisch, krachtig, touchy, harmonie.